Palm Springs

4 augustus 2017 - Palm Springs, California, Verenigde Staten

Om 7 uur opstaan viel zwaar, maar we moesten weer door naar Palm Springs. In totaal 605 km! We hebben vandaag dus vooral doorgebracht in de auto helaas. Erik en Michelle hebben veel geslapen in het begin van de reis. We reden eerst door de dessert heen. Droog en saai landschap. Hierna kwamen we aan in Joshua Tree National Park. Het was niet groot, maar het was een mooie omgeving.

We kwamen eerst langs de Skull Rock. Een rots die op een doodshoofd lijkt. Eigenlijk zegt de naam het al… Daarna gingen we door naar het Key’s View Point, wat een mooi uitzicht punt zou moeten zijn. Eenmaal daar was het erg saai en viel het uitzicht erg tegen. We zaten hier wel op 1582 meter hoogte. Gelukkig was de rest van het park met de Joshua Trees wel erg mooi om te zien.

De volgende stop was het Palm Springs Aerial Tramway. Met een soort skilift, alleen dan ééntje waar 80 man in kon staan, gingen we naar boven. De ondergrond van de lift draaide langzaam rond, waardoor je stil kon blijven staan maar wel alle kanten kon bekijken. Boven aangekomen was er een mooi bos waar we doorheen zijn gelopen. We liepen de Discovery Nature Trail. Boven op de berg was het in ieder geval lekker koel, waardoor de wandeltocht niet zo vermoeiend was.

Tegen de tijd dat we weer beneden waren was het al 17.30 uur, dus zijn we snel richting het hotel gegaan. We hebben snel ingecheckt en zijn daarna een restaurant gaan zoeken. Michelle vond een restaurant dat Lulu California Bistro heette. Hier hebben we allemaal heerlijk gegeten. Het lekkerste, beste, mooiste en vriendelijkste restaurant tot nu toe. Alles was perfect geregeld.

Na het eten zijn we terug gegaan naar het hotel. Hier hebben we weer even rustig aangedaan en zijn  daarna gaan slapen.